Bemutatkozásadmin

Bemutatkozás

1994-ben kezdtük el tevékenységünket az illatszer piacon. Rövid időn belül megéreztük, hogy specializálódnunk kell valamilyen irányba. Mi a parfüm vonalat szemeltük ki magunknak, úgy éreztük ha elindulunk egy irány felé akkor ott központosodva több sikert érhetünk el.

Ez a gondolkodás minket igazolt és az évek folyamán lépésről lépésre erősödött a cég.
Több parfüm család kizárólagos importőreként vagyunk jelen a piacon. A parfüm iparon belül az alacsonyabb árkategóriájú alteregó jellegű családokat választottuk ki.
Ezen belül is óriási a választék árban, design-ban, kiszerelésben és minőségben.
Szeretnénk ezt a vonalat a legszélesebb kínálatában árusítani a vevőinknek.

A parfüm olyan, mint a divat mindig változik.
Ennek tudatában törekszünk mi és persze a gyártók, hogy az igényeknek a lehető legjobb választékot biztosítsuk.

A 100-as hálózatokban az alacsonyabb árfekvésű kategóriával, a magán nagykereskedésekben szinte a teljes választékunkkal, és a *CUBA* vonal a Marionnaud parfümériák exluzív polcait díszítik.

A CUBA : szivar forma, nem csak dohányosoknak. és az F1: Formula 1 család az egyik egy szenzációs ötletével  míg a másik az autósok kedvelt sportját idézi.

Ha választékunk felkeltette érdeklődését szívesen látjuk bemutató termünkben, üzletünkben hiszen ezek a termékek igazán testközelből élvezhetőek.

Mint importőr cég a már meglévő és leendő kereskedők, partnerek jelentkezését várjuk. Kollégáink segítenek a választásban, hogy a legjobb termékek kerüljenek üzletébe. Partnerközpontú ajánlatokkal (pl.: cseregarancia, ár és fizetési kondíció stb.) állunk minden kedves partnerünk rendelkezésére. Postai utánvéttel is kiszolgáljuk, ha nincs ideje eljönni hozzánk! A képek alapján telefonon, faxon, e-mailban egyeztethető a rendelés. Újdonságainkról folyamatosan frissített oldalunk gondoskodik.

Remélem bemutatkozónk felkeltette érdeklődésüket és így személyesen vagy a kommunikáció útján találkozhatunk.

Üdvözlettel:

Star Brands Parfüm Kft. 


Néhány további ország, ahol Cuba termékeket értékesítenek:

  • USA és Észak-Amerika
  • Dél Amerika
  • Európában (Ausztria, Egyesült Királyság, Franciaország, Írország, Németország, Lengyelország, Spanyolország, Magyarország, Románia, Horvátország, Olaszország, Benelux és a skandináv országokban)
  • Ázsia (Malajzia, Kína, Szingapúr)
  • Marokkó