Rólunkadmin

Rólunk – CUBA parfümök

1997-ben a bolognai Cosmoprof kiállításon találtunk rá a gyártóra és remek ötletű termékére. Először mi is bedőltünk a gegnek és szivarnak néztük a megtévesztő csomagolása miatt.

Kitűnő minősége , és kivitele hamar sikeressé tette a magyar és a környező országok piacán.
Árfekvése mindenki számára hozzáférhetővé teszi a minőséget,a női parfüm és férfi EDT (Eau De Toilet = kölniviz), after shawe , deo , roll kivitelben készülnek.
Izléses ajándékcsomagjai méltán növelik közkedveltségét az ünnepi időszakokban.

A parfüm olyan, mint a divat, mindig változik!

Ennek tudatában törekszünk mi és persze a gyártók, hogy az igényeknek a lehető legjobb választékot biztosítsuk.
Parfüm import és exportcég lévén lehetőségünk van a kereskedelem minden szakaszában részt venni, gyári parfüm importőrként a legjobb, legalacsonyabb árakkal tudunk dolgozni!
Parfüm exportőrként a külföldi igények kielégítésére törekszünk nettó Euróban.
Itthon saját parfüm üzleteink és a többi illatszer nagy- és kiskereskedés ellátása a feladatunk.

Bemutatkozás

Mint parfüm nagykereskedés a már meglévő és leendő kereskedők, partnerek jelentkezését várjuk. Kollégáink segítenek a választásban, hogy a legjobb termékek kerüljenek üzletébe. Postai utánvéttel is kiszolgáljuk, ha nincs ideje eljönni hozzánk! A képek alapján, telefonon, faxon, e-mailben egyeztethető a rendelés. Újdonságainkról folyamatosan frissített oldalunk gondoskodik.

Cuba Parfüm

Cuba Parfüm

Főbb termékeink

CUBA /szivar parfüm/ New Brand, Close2, Lamis, La Rive, Shirley May parfüm 75ml deo, dezodorok, Beautimatic, Victor Hugo, Creme21 kémek testápolók tusfürdők, Malizia kozmetikumok, ezen túlmenően folyamatosan keressük a sláger termékeket vásárlóink megelégedésére.

Webáruház

Oldalunkon parfüm webshop működik nagy sikerrel, s ha választékunk felkeltette érdeklődését szívesen látjuk bemutató termünkben, üzletünkben, hiszen ezek a termékek igazán testközelből élvezhetőek.
WebShop

Elismerések:

snapshop32013 augusztusban a CUBA GOLD Parfüm a 4. helyen végzett a parfümök közötti népszerűségi versenyben. Megelőzve olyan termékeket mint a Paco Rabanne 1 million, vagy az Armani Aqua di Gio. Köszönjük hogy ennyien választották a termékeinket! További információért klikk a képre.


Vélemény, hozzászólás?

Név*
E-mail cím*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>