Cuba Parfüm testközelben.

Admin

Cuba Parfüm testközelben.

Akik még nem ismerik a Cuba Parfüm családot, azoknak gond lehet a megfelelő illat kiválasztása, ezen szeretnénk most segíteni, hogy testközelben is megismerkedj velük.

Van Budapesten számos üzlet ahol a termékek megvásárolhatók, kipróbálhatók, de csak 2 olyan üzlet van, ahol szinte minden termék megtalálható, és ahol szívesen látják az új és visszatérő vásárlókat.

1. Star Brands Parfüm (1196.Budapest.Nádasdy u 40) központi üzlet kis és nagykereskedőknek!

Nagykereskedés-Nádasdy-u-40-1300 Nagykereskedés-Nádasdy-u-40-1313 Nagykereskedés-Nádasdy-u-40-1307 Nagykereskedés-Nádasdy-u-40-1309

2. Sárkány Center: 17-es ép. 47-48-as üzlet

3,  Treda Parfumeria  (1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.)
Ázsia Center FO13, FO1, FO2 nyugati szárny 6.utca

cuba parfüm az ázsia centerben is. cuba parfüm az ázsia centerben is. cuba parfüm az ázsia centerben is. cuba parfüm az ázsia centerben is.

Továbbá a legnagyobb segítség a választáshoz, ha Te már használod, akkor megosztod a tapasztalataidat és az élményeidet másokkal.

Erre az egyik legjobb lehetőség ha csatlakozol a Cuba Parfüm Club-hoz, és ott közzé teszed, illetve hozzáférhetsz mások megosztott, tapasztalataihoz.

Cuba Club: www.cubaparfum.club

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>