Eredeti vagy hamisítvány?

Categories:Business
Admin

A parfümöket előszeretettel hamisítják, ezért nem árt óvatosnak lennünk vásárlás előtt! Amennyiben túl olcsó egy parfüm a megszokott árához képest, kezdj el gyanakodni! Valószínűleg hamisítvány, valamilyen silány (de akár jó minőségű) utánzat lesz. Természetesen ezek jóval rövidebb ideig tartják meg az illatukat, sokkal többet kell magunkra fújni belőlük. Jó esetben az illatuk legalább hasonlít az eredetire (nem lesz soha ugyanolyan), de találkoztam már olyan hamisítvánnyal is, ahol az illatnak semmi köze nem volt az eredetihez.

Két dolgot kell megkülönböztetnünk:

Ha az eladó nem akarja titkolni, hogy nem eredetiről van szó. A dobozon/üvegen olyan egyértelmű jelek vannak, amiket bárki észrevesz. A névben hiányzik vagy éppen egy betűvel több van. Vagy teljesen más néven fut, de ugyanolyan designnal. Láttam már PUMA parfümöt Jumping Cat néven! Árban töredéke volt, de itt a vevő is tudja, hogy ennek semmi köze az eredetihez. Ez a kevésbé problémás eset.

Sokkal nagyobb gond, ha a hamisítványokat eredetiként próbálják eladni. A dobozon/terméken jellemzően nincs vagy csak nagyon kevés leírás van a termékről (ezekben általában hiba is van – elírás, betű kihagyás…). Ezért ellenőrizhető helyekről, Magyarországon bejegyzett vállalkozásoktól vásárolj! Ebben az esetben tudsz reklamálni és akár érvényesíteni a jogaidat!

1003555_250268618463555_203344339_n

A StarBrandsParfum.hu webáruházában kizárólag eredeti parfümöket fogsz találni, melyekre 100%-os garanciát vállalunk! Amennyiben bizonyíthatón (nem szubjektív alapon) nem eredeti parfümöt kaptál, az áru visszaküldése után a vételárat visszafizetjük Neked! Így nincs kockázat, hogy vajon eredeti parfümöt kapsz-e!

Nézd meg honlapunkon kedvenc parfümödet!

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>