Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof – 2016

Admin

Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof – 2016

Először is hadd szögezzem le, hogy nem ez az első bolognai Cosmoprof kirándulásom és nem is az utolsó. Ez volt a huszadik kiállítás, amire kilátogattam és még mindig lenyűgöz.

A kiállítás hatalmas területén a szépségápolás minden szegmensének van bőven helye. Külön pavilonban vannak a hajas, körmös parfümös és a prémium termékek, valamint a különböző országok gyártói is egymás mellett helyezkednek el. Mi elsősorban a különböző országok parfümgyártóinak pavilonjaiban nézelődtünk ahol, mint mindig, sok érdekességgel találkoztunk.

Szerencsére fantasztikus időnk volt, így mindenkinél előbb megízlelhettük a tavaszt. Gyönyörű időben keltünk útra a kiállítás felé, ahova ráadásul a szokottnál hamarabb érkeztünk meg, ezért rögtön nyitáskor mi már a kapukban álltunk. Ennek legfőbb előnye az volt, hogy elkerültük a tömeget és az általunk forgalmazott márkák gyártóival rögtön le is tudtunk ülni a megbeszélésre.

A Cuba Parfüm gyártójának standjánál a már megszokott igényes színvonal várt minket. Csak úgy kapkodtuk a fejünket, amikor megmutatták nekünk, hogy milyen új fejlesztéseket és termékeket hoztak erre a Cosmoprof-ra. A New Brand parfüm család MASTER újítása igazán izgalmasnak,igényesnek ígérkezik!

A Star Nature parfümök standjánál sikerült az új tervekbe belepillantani! ITT EGY NAGYON KOMOLY MEGLEPETÉSEK VÁRTAK RÁNK! Lesz nagy öröm ha a weboldalon meglátjátok nemsokára!

Hogy mik a legújabb trendek?
Szerintem erre a kérdésre hamarosan választ kaphattok weboldalainkon és Facebook profiljainkon.

Elfáradtunk a nagy túránkon, de ez a fáradtság mindig megéri! Szuper dolgokat láttunk és sok hasznos tudást hoztunk haza magunkkal, amit veletek is folyamatosan megosztunk majd!

Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof - 2016 Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof - 2016 Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof - 2016 Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof - 2016 Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof - 2016 Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof - 2016 Idén ismét az illatok középpontjában a Cosmoprof - 2016

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>