Megnyílt a Cuba Club

Categories:Business
Admin

Megnyílt a Cuba Club

Megnyitottuk a legújabb weboldalunkat, amit azoknak ajánlunk, akik szeretik a Karibi hangulatot, a Cubai szivarokat, a Cubai rumot, a Cuba parfümöt, a barnára sült lányokat a tengerparton, vagy akár a régi autókat, a napfényes strandokat, vagy csak szívesen nosztalgiáznak a szocializmus eme árnyékában.

A Clubban nem kívánunk gátat szabni semmi olyan dolognak, ami neked kellemes vagy jó emlékeket ébreszt benned, itt megoszthatod azokat a dolgokat, amik e témában számodra kellemes, vagy emlékezetes, de más témákat is szívesen látunk, hogy miket? majd Te megmutatod nekünk.
Várunk Téged, akit érdekel e téma, és szívesen látjuk azokat is, akik megunták már a fészbúk kék egyhangúságát, akik szívesen lennének e közösség tagjai.

Ha tetszik az oldal, és szívesen látnád itt a barátaidat is, akkor csak a meghívót kell használnod, ahova csak az email címet kell beírnod és elküldeni. Az így meghívott ismerőseid, automatikusan a Te barátaid lesznek.

Csatlakozz hozzánk!

A regisztráció és a tagság ingyenes, vagyis nem kell érte fizetni, sem most sem a későbbiekben. A tagság nem kötelez semmire, de a tagoktól elvárjuk az etikus magatartást, vagyis csak olyat tegyél meg a közösségben, ami nem sérti mások ízlését, politikai vagy vallási nézeteit, és nem kelt gyűlöletet.
A regisztráció során egy rejtvényt is meg kell fejtened, ami nagyon egyszerű, az egyik weboldalunkon találsz egy számot, amit meg kell adni a megfelelő sorban. Erre azért van szükség, mert a neten rengeteg robot működik, amik automatikusan beregisztrálnak mindenhova, és tömegesen kéretlen tartalmakat terjesztenek. Ezt a kérdést időközönként megváltoztatjuk, de értelemszerűen, megtartjuk az egyszerűségét is.

Ha kérdésed van, tedd fel itt, a fészbúkon, vagy akár a közösségi kapcsolati oldalon, mi szívesen segítünk.
Jó szórakozást mindenkinek.

Kövess minket a fészbúkon is, és lájkold az oldalunkat!

welcome2

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>