Cuba Authentic Bold 100ml EDT Férfi illat

3 990 Ft

Cikkszám: CP-20201108-003

Mire számíthat ha a Cuba Authentic  Bold 100ml EDT Férfi illatot permetezi fel a pulzuspontjaira? 2021 Cuba Parfüm újdonsága Magyarországon az elsők között rendelhető  a világon. Intenzív fás illat, érzéki és meleg fűszeres jegyekkel, határozott és magabiztos férfiaknak álmodta meg új Cuba Authentic  Bold 100ml EDT Férfi illatunkat a gyár kifinomult szaglású parfümőre.

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Cuba Authentic  Bold 100ml EDT Férfi illat

Cuba Authentic  Bold 100ml EDT Férfi parfüm a 2021–es év meglepetés illata 2021 Cuba Parfüm újdonsága Magyarországon az elsők között rendelhető. Intenzív fás illat, érzéki és meleg fűszeres jegyekkel, határozott és magabiztos férfiaknak álmodta meg új Cuba Authentic  Bold 100ml EDT Férfi illatunkat a gyár kifinomult szaglású parfümőre.

Az Illat összetétele

A Cuba Authentic  Bold 100ml EDT Férfi illata egy igazi modern kihívás azoknak az Uraknak akik a trendy vonalat képviselik. Fújja fel csuklóinak belsejére, nyakára és tarkójára a Cuba Parfüm 2021-es Eau de Toilette újdonságát a Bold -ot. Fej jegyében felkészítik érzékszerveinket az izgalmas parfüm összetevők. Első reakciók amiket érezhetünk a tonka bab lágy keleties harca a zöld citrom frissességével amit a zamatos alma gyümölcsös illata vezet át férfi Cuba Authentic  Bold 100ml EDT -nk  közepébe.  A leszáradás utáni szív jegy alkotóelemei felkorbácsolják és rejtélyes mélységekbe vezetik férfi illatunkat. Ezeket az akkordokat mint egy zeneművet építi fel álomszerű virtuozítással illatunk megálmodója. Szívjegyünkben leheletnyi zsálya és levendula pihen némi fásságukkal amibe fűszeres lendületet hoz a fahéj. A fehér iris virágossága összecsap a tenderi jegyekkel amit a pacsuli tovább emel a friss tónusokba. Alap jegyeink megbékítik ezt a forrongást Cuba Authentic  Bold 100ml EDT Férfi illatunk lecsengésében. A ragacsos borostyán gyanta és a vanília ölelkeznek édes csókjukkal amibe az állatias pézsma hoz izgalmat Cuba Parfümünk végére.

  • Fejjegyek: Tonkabab, Zöld Citrom, Zamatos Alma
  • Szívjegyek: Levendula, Zsálya, Tengeri jegyek, Iris, Pacsouli, Fahéj
  • Alapjegyek: Borostyán gyanta, Vanília, Pézsma
  • Modern, friss, fás, fűszeres, izgalmas férfi illat

Az illat története

Cuba Authentic  Bold 100ml EDT Férfi illatunk letisztult dobozát felnyitva egy igazi izgalom járja át a képzeletünket még az illat megismerése előtt. A tenyerünkbe simuló könnyed harmonikus flakonunk különleges színvilágot öltött. A szikrázó ezüst és a mély tenger kék színek jelképezik a fényt az égboltot és a tenger mélységét. Cuba Parfüm 2021-es modern parfüm családját gondos odafigyeléssel készítették el három női parfümmel és két férfi EDT-vel. Parfüm webshopunkban kapható elsőnek ez a különleges illat kollekció hazánkban.


Még nincsenek értékelések.

„Cuba Authentic Bold 100ml EDT Férfi illat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük