Cuba Authentic Dark 100ml EDT Férfi illat

3 990 Ft

Cikkszám: CP-20201108-004

Misztikum, rejtély és izgalom jellemzi az új 2021-es Cuba Authentic Dark 100ml EDT Férfi illatát. Aromás, fás kompozíció a borostyán érintésével, meghatározó és markáns személyiséggel rendelkező férfiak számára. Ez a Cuba Parfüm meglepetése azoknak akik már 25 éve kedvelik és használják illatait. Parfüm webshopunkban elsőként rendelheti meg Magyarországon. Egy fenséges orientális férfi illat aminek a középpontjában a folyékony arany az oud áll. Akkordjaiban megtaláljuk az egzotikumokat is melyek mesteri kiegyensúlyozottsággal kapcsolódnak egymáshoz Cuba Authentic Dark 100ml EDT Férfi illatunkban.

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Cuba Authentic Dark 100ml EDT Férfi illat

Cuba Authentic Dark 100ml EDT  2021-es illatát misztikum, rejtély és izgalom jellemzi. Aromás, fás kompozíció a borostyán érintésével, meghatározó és markáns személyiséggel rendelkező férfiak számára. Ez a Cuba Parfüm meglepetése azoknak akik már 25 éve kedvelik és használják illatait. Parfüm webshopunkban elsőként rendelheti meg Magyarországon. Egy fenséges orientális férfi illat aminek a középpontjában a folyékony arany az oud áll. Akkordjaiban megtaláljuk az egzotikumokat is melyek mesteri kiegyensúlyozottsággal kapcsolódnak egymáshoz Cuba Authentic Dark 100ml EDT Férfi illatunkban.

Az Illat Összetétele

Permetezzük Cuba Authentic Dark 100ml EDT Férfi illatunkat a csuklóink belsejére, nyakunkra és tarkónkra. Fejjegyében a citrusos akkordok kavalkádjai bontakoznak ki a rózsabors némi fűszerességével. A bergamott azaz a keserűnarancs, zöld és rücskös héjának fanyarsága ölelkezik a citrom frissességével. A friss és fűszeres jegyek harca a leszáradás után lecsendesednek. Cuba Parfümünk 2021-es férfi illat újdonságában a szívjegyekben megjelennek a nagyágyúk. A galbánum éles, füstös, gyantás varázsa lép fúzióba a lédús és nyirkos  angyalgyökérrel. Mint a vad természet, amelyet elönt az olajosan olvadt gyanta. Cuba Parfümünk közepében a cédrusfa meleg és fás aromája lágyítja illat kompozíciónkat. Alapjegyünk  Cuba Authentic Dark EDT-nkben az állatias pézsma földességét hozza be kőrtáncot járva a folyékony arannyal az oud-dal. Szantál, oud, pézsma egy igazi orientális kavalkád amivel lecseng férfi illatunk utolsó akkordjában.

Fejjegyek – Bergamott (keserű narancs ) – Citrom – Rózsabors

Szívjegyek – Angyalgyökér – Cédrusfa – Galbánum

Alapjegyek – Pézsma – Oud – Szantálfa

Az illat fajtája – Orientális Izgalmas Férfi illat

Az illat története

Cuba Authentic  Darkd 100ml EDT Férfi illatunk letisztult dobozát felnyitva egy igazi izgalom járja át a képzeletünket még az illat megismerése előtt. A tenyerünkbe simuló könnyed harmonikus flakonunk különleges színvilágot öltött. A csodálatosan szikrázó arany a tetején a Napot képviseli és ha végig pillantunk a sötét mélységéig akkor egy igazi naplementét élhetünk át képzeletünkben. Cuba Parfüm 2021-es modern parfüm családját gondos odafigyeléssel készítették el három női parfümmel és két férfi EDT-vel. Parfüm webshopunkban kapható elsőnek ez a különleges illat kollekció hazánkban.


Még nincsenek értékelések.

„Cuba Authentic Dark 100ml EDT Férfi illat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük