Cuba Authentic Happy 100ml EDP Női parfüm

3 990 Ft

Cikkszám: CP-20201108-002

A 2021 –es év meglepetés illata a Cuba Parfüm gyártól a Cuba Authentic Happy 100ml EDP Női parfüm. Nőies, érzéki  illat, virágos szívjegyekkel, különleges és trandy Hölgyeknek fejlesztve. Ez a Cuba Parfüm meglepetése azoknak akik már 25 éve kedvelik és használják illatait. Parfüm webshopunkban elsőként rendelheti meg Magyarországon.

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Cuba Authentic Happy 100ml EDP Női parfüm

A Cuba Authentic Happy 100ml EDP Női parfüm a 2021–es év meglepetés illata a Cuba Parfüm gyártól. Nőies, érzéki  illat, virágos szívjegyekkel, különleges és trandy Hölgyeknek fejlesztve. Ez a Cuba Parfüm meglepetése azoknak akik már 25 éve kedvelik és használják illatait. Parfüm webshopunkban elsőként rendelheti meg Magyarországon. A nevében is vidám illat jellemzi női parfümünket. Igazi szép, tiszta illatot alkotott gyárunk parfümőre megbolondítva az alapjegyben fás jegyekkel. Cuba Authentic Happy 100ml EDP Női parfümünk elsőnek rendelhető Magyarországon. Nézzük mitől különleges ez a Cuba női Parfüm ?

Az Illat Összetétele

Fújjunk a Cuba Authentic Happy 100ml EDP Női parfümünkből a pulzuspontjainkra, csuklóink belsejére, nyakunkra és a tarkónkra. Ezzel elkezdődnek az illat jegyek harmonikus lüktetései. 2021-es Cuba Parfüm újdonságunk fejjegyében az afrikai narancsvirág friss és virágos illata ölelkezik a kalabriai bergamot vagyis keserűnarancs zöld jegyeivel. Ez a lüktetés egészen a leszáradásig tart amig az alkohol elillan az első illat akkordokból. Cuba  Authentic Happy 100ml EDP Női parfümünk közepébe a szívjegyben tovább fokozódik a virágok tánca. Két csodálatos parfüm összetevő nagyágyú érkezik  az indiai jázmin fehér és bódító illatával. Ezt az édes és friss virágillat fuzionál a tubarózsa lágy akkordjaival. A tubarózsa milliónyi húsos szirmainak könnyei lágyítják női parfümünk közepét. Alapjegyét uralják a fás és édes karakterek. Az állatias fehér pézsma földes, fás hatása kőrtáncba kezd a madagaszkári vanília krémes édességével. Ebbe a kőrforgásba lép be zöld jegyeivel a virginiai boróka.

Fejjegy  – afrikai narancsvirág, kalabriai bergamott

Szívjegy – indiai jázmin, tubarózsa

Alapjegy – fehér pézsma, madagaszkári vanília, virginiai boróka

Az illat fajtája – Modern, virágos, fás női parfüm különlegesség


Az illat története

Cuba Authentic  Happy 100ml EDP Női illatunk letisztult dobozát felnyitva egy igazi izgalom járja át a képzeletünket még az illat megismerése előtt. A tenyerünkbe simuló könnyed harmonikus flakonunk különleges színvilágot öltött. A szikrázó ezüst és a mélyülő zöld színek jelképezik a fényt az égboltot és a növények naturális valóságát. Cuba Parfüm 2021-es modern parfüm családját gondos odafigyeléssel készítették el három női parfümmel és két férfi EDT-vel. Parfüm webshopunkban kapható elsőnek ez a különleges illat kollekció hazánkban.
Még nincsenek értékelések.

„Cuba Authentic Happy 100ml EDP Női parfüm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük