Cuba Authentic Mystic 100ml EDP Női parfüm

3 990 Ft

Cikkszám: CP-20201108-001

A Cuba Authentic Mystic 100ml EDP Női parfüm a 2021-es év újdonsága. A fehér virágok a vanília és a borostyán élénk jegyeinek kavalkádja az egyedi és elbűvölő Hölgyek számára. Női parfüm újdonságunkra méltán lehetünk büszkék mert hazánkban már 25 éve közkedvelt márka a Cuba Parfüm széles férfi és női illat választéka. Parfüm webshopunkban elsőnek tudja megrendelni a Cuba Authentic sorozatot ami felteszi a koronát az eddig megszokott jó minőségű illatokra.

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Cuba Authentic Mystic 100ml EDP Női parfüm

A Cuba Authentic Mystic 100ml EDP Női parfüm a 2021-es év újdonsága. A fehér virágok a vanília és a borostyán élénk jegyeinek kavalkádja az egyedi és elbűvölő Hölgyek számára. Női parfüm újdonságunkra méltán lehetünk büszkék mert hazánkban már 25 éve közkedvelt márka a Cuba Parfüm széles férfi és női illat választéka. Parfüm webshopunkban elsőnek tudja megrendelni a Cuba Authentic sorozatot ami felteszi a koronát az eddig megszokott jó minőségű illatokra. Ennek a női parfüm különlegességnek a neve is egy rejtély, Cuba Authentic Mystic. Az érzéki de mégis különleges illatokat kedvelőknek ajánljuk izgalmas összetevői miatt. Íme…

Az Illat Összetétele

Permetezzünk a pulzuspontjainkra a Cuba Authentic Mystic 100ml EDP Női parfümünkből de semmi képen ne dörzsöljük össze a csuklóinkat mert ezzel összetörjük a kibontakozni   vágyó illat molekulákat. Fejjegyünket meghatározza a gyömbér fűszeres és egyben friss illat kompozíciója ami egészen a leszáradásig velünk marad. Mindig adjunk időt a parfüm akkordjainak a kibontakozáshoz. A parfüm olyan mint egy zenemű, bevezetéssel indít a szerző majd a mű közepén átadja a zenei mondanivalóját és végül levezeti, befejezi a hangok sokaságát.

Cuba Authentic Mystic 100ml EDP Női parfümünk is így működik. A szívjegyet egy csodálatos virágoskert jellemzi. Az éjjel nyíló jázmin fehér virágainak esszenciái tolakodnak a tubarózsa milliónyi húsos szirmainak könnyeivel. A hajnalban begyűjtött harmat cseppekkel teli tubarózsa szirmokat azonnal feldolgozzák, hogy ne veszítsenek nedvességükből. Ebbe a harmóniába lép be fehér virágainak bódító illatával a narancsfa virág. Cuba Authentic Mystic női parfümünk alapjegyében zöld és fás összetevők tánca hoznak misztikus izgalmat az utolsó akkordokba. A vetiverfű a zöldes illatokkal bolondítja meg parfümünket míg a pacsuli, fás és földes jegyekkel alakítja Mystic illatunk lecsengését.

Fejjegy –  gyömbér

Szívjegy – jázmin, narancsfa virág, tubarózsa

Alapjegy – vetiverfű, pacsuli

Az illat fajtája – virágos, fás női parfüm különlegesség


Az illat története

Cuba Authentic  Mystic  100ml EDP Női illatunk letisztult dobozát felnyitva egy igazi izgalom járja át a képzeletünket még az illat megismerése előtt. A tenyerünkbe simuló könnyed harmonikus flakonunk különleges színvilágot öltött. A fényesen csillogó lila színben pompázó parfüm különlegesség felkelti bennünk a kíváncsiságot a misztikus illat iránt. Cuba Parfüm 2021-es modern parfüm családját gondos odafigyeléssel készítették el három női parfümmel és két férfi EDT-vel. Parfüm webshopunkban kapható elsőnek ez a különleges illat kollekció hazánkban.Még nincsenek értékelések.

„Cuba Authentic Mystic 100ml EDP Női parfüm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük