Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfüm

3 990 Ft

Cikkszám: CP-20201108-005

A 2021-es év Cuba Parfüm női illat újdonsága a Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfüm. Ez a mesés Eau De Parfüm intenzív és érzéki női illat, édes gyümölcsös jegyekből a rózsa lágy érintésével. A 25 éves Cuba Parfüm már bizonyított a parfüm kedvelőknek de ebben az évben az Authentic illataival prémium minőséget alkotott a gyár illatszerésze. Mint a Brand hivatalos magyarországi importőre cégünk parfüm webshopjában rendelheti meg elsőként a Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfümünket. Igazi illat különlegesség készült a hölgyeknek izgalmas parfüm összetevőkkel. Nos, nézzük meg, hogy mitől különleges Tasty illatunk?

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfüm

A  Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfüm a 2021-es év Cuba Parfüm női illat újdonsága. Ez a mesés Eau De Parfüm intenzív és érzéki női illat, édes gyümölcsös jegyekből a rózsa lágy érintésével. A 25 éves Cuba Parfüm már bizonyított a parfüm kedvelőknek de ebben az évben az Authentic illataival prémium minőséget alkotott a gyár illatszerésze. Mint a Brand hivatalos magyarországi importőre cégünk parfüm webshopjában rendelheti meg elsőként a Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfümünket. Igazi illat különlegesség készült a hölgyeknek izgalmas parfüm összetevőkkel. Nos, nézzük meg, hogy mitől különleges Tasty illatunk?

Az illat összetétele

Miután 4-6 pumpálással a pulzuspontjainkra permeteztük a Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfümöt, csuklóink belseje, nyak és tarkó, hagyjuk elpárologni az alkoholt. Ne dörzsöljük össze a kezeinket mert összetörjük a kialakulásban lévő illat molekulákat és így megváltozhat a parfümünk jellege. 2021-es Cuba Női Parfümünk fejjegyében a disszonancia uralkodik. A harsogó rózsaborsot mint egy csintalan gyereket fogja vissza az ambrette azaz a pézsma mályva semmihez sem hasonlítható lágysága. Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfümünk a leszáradás után elkezdi a kibontakozást a szívjegyeivel. A női parfüm közepében a damaszkuszi rózsák húsos szirmaiból lepárolt esszenciális könnyek kezdenek lassú kőrtáncba az Írisz tiszta és elegáns akkordjaival. A pulzáló illat összetevőket az alapjegy teszi teljessé Cuba női parfüm újdonságunkban. A cédrus frissebb, zöld kompozíciói tolakodnak az állatias pézsma lágyságához. Ezekből a találkozásokból a parfüm szakember az Orr egy üzenetet próbált küldeni a Tasty női illat viselőjének, ellenállhatatlan vagy!

Fejjegy –  Rózsabors, Ambrette (pézsma mályva)

Szívjegy – Damaszkuszi Rózsa, Írisz

Alapjegy –  Cédrus, Pézsma

Az Illat fajtája – Modern Gyümölcsös, virágos és fás női parfüm különlegesség


Az illat története

Cuba Authentic  Tasty 100ml EDP Női illatunk letisztult dobozát felnyitva egy igazi izgalom járja át a képzeletünket még az illat megismerése előtt. A tenyerünkbe simuló könnyed harmonikus flakonunk különleges színvilágot öltött. A szikrázó arany és a mélyülő pink színek jelképezik a Napot az égboltot és a gyümölcsök, virágok naturális valóságát. Cuba Parfüm 2021-es modern parfüm családját gondos odafigyeléssel készítették el három női parfümmel és két férfi EDT-vel. Parfüm webshopunkban kapható elsőnek ez a különleges illat kollekció hazánkban.
Még nincsenek értékelések.

„Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfüm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük