Cuba Chic 100ml Eau De Perfume

2 490 Ft

Cuba Chic 100ml Eau De Perfume

A Cuba Chic 100ml női Parfüm a természetes üdeség kifejezése.

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Cuba Chic 100ml Eau De Perfume

A Cuba Chic 100ml női Parfüm a természetes üdeség kifejezése. Azoknak a hölgyeknek készült illatkompozíció, akik imádják a modern irányzatokat és követik az aktuális Trandeket. Egy női parfüm, mellyel a gyönyörű és varázslatos világról alkotott nézetét hangsúlyozza. A Cuba parfüm Chic női parfümben rejlő gyümölcsös és fás jegyek, valamint a finom pezsgő eszenciája. Karaktere gyümölcsös, virágos lágyan púderes.

A Cuba Chic Eau de Parfum mindig felfrissíti, amikor szépnek és önmagának kell lennie. Vegyen egy mély lélegzetet, és induljon el az illat titkait felfedező útra. A Cuba Parfüm Chic 2015-ben került forgalomba.

Magas parfüm tartalommal rendelkező elegáns, édes, virágos – gyümölcsös női parfüm olyan nőknek készítették akik nem vetik alá magukat a hétköznapi konvencióknak, elvárásoknak ezt a láthatatlan ruhát egész napon át viselheted.

Az illat összetétele
A Cuba Chic Eua De Parfüm fejjegyei rabul ejtik a fehér pézsma és a borostyán illatainak harmóniáival. Szívjegyeit a zamatos barackvirág teszi elegáns női illattá
Az illat alapja a lágy praliné amit pacsuli tesz teljessé.

Az illat története
Ezt az egyedülálló női parfümöt 2015-ben dobta piacra a Cuba Parfüm. Kiderült az első bemutatkozás után, hogy valami különlegesség készült! A Nők elkezdték viselni ezt az Illatot ami mosolyt, eleganciát és boldogságot adott viselőinek.

Összetétel
Alap:borostyán, fás tónusok, fehér pézsma
Fej illat:gyümölcsös tónusok, pezsgő
Szív illat:barackvirág
Illat típusa: Gyümölcsös – Virágos

Kiskereskedőknek, ajánlatok itt: www.sbparfumnagyker.hu

További információk

Tömeg 0,4 kg

Még nincsenek értékelések.

„Cuba Chic 100ml Eau De Perfume” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük