Cuba VIP, Winner, Las Vegas 3x100ml EDP

7 470 Ft

VIP, Winner, Las Vegas

A Cuba Men parfümök megalkotását a nagyvárosi elit éjszakai partik ihlették.

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Cuba VIP, Winner, Las Vegas 3x100ml EDP

A Cuba VIP, Winner, Las Vegas Férfi Parfümök megalkotását a nagyvárosi elit éjszakai partik ihlették. Viselőjének szabadságát és egyfajta ellenállhatatlanság érzését tükrözi. Minden férfit olyan egyéniséggel ruház fel, mely kiemelkedik a tömegből.

Cuba V.I.P. Men 100ml

Cuba V.I.P. Men illatakkordjai a zöld citrom és golgotavirág citrusos-gyümölcsös jegyeivel bontakoznak ki, melyeket a bors és a kellemesen csípős gyömbér fűszeres színezete árnyal. Egyedülálló különlegesség a kaviár finom aromája, mely újdonságként csillan fel a fejillatban. Az energikus menta és fűszer elemek fokozatosan veszik át a szót, amit a frissen töltött gin és vodka kellemesen független illata tesz teljessé. A fináléban mindez az ámbra és a bőr állatias, erotikával teli elemeivel egészül ki, amit a fa fenséges hangulata csak tovább árnyal.

A Cuba V.I.P. Men Minden férfit olyan egyéniséggel ruház fel, mely kiemelkedik a tömegből. Azok a férfiak értékelik igazán, akik szeretik az állatias, hamisítatlan illatokat, és ott érzik jól magukat, ahol élnek.

Carolina Herrera 212 VIP Men férfi parfüm jellegű illat

Cuba Winner 100ml

Cuba Winner Eau De Toilette 100ml Férfi Parfüm a győzelem illata – heroikus frissesség és érzékiség. A Cuba Parfüm a Cuba Winner illattal egy új álmot fedez fel, a győzelem vágyát; egy új hőst, a bajnokot; egy új illat területet – az érzéki frissességet férfiaknak. Cuba Winner – Győztes, egy hős, akinek senki és semmi nem tud ellenállni. Teste magán hordozza a siker jeleit és a csábító ígéretét még több, még érzékibb hódításnak. Ő az alapvető férfi ideál, a férfiasság nagyszerű példánya. Ő az, akire a férfiak hasonlítani szeretnének, a nők pedig vágynak. Hogy megalkossák, és elérjék ezt az érzékien friss jegyet, a hagyományos illatpiramist mellőzték; két fő, de teljesen ellentétes akkord köré építették fel az illatot. A Cuba Winner a szavak, az erő, az érzékek és értékek robbanása: egy friss-fás illat, erős és fűszeres.

Paco Rabanne Invictus jellegű férfi illat

A Cuba Las Vegas 100ml

Cuba Las Vegas Férfi Parfüm 2013-ban jelent meg, s népszerűsége azóta is töretlen. A Cuba Las Vegas Parfüm Férfi Illatai közül a Fás – Fűszeres összetevőkkel  született meg. Ez az Eau de Toilette a modern  férfi elegancia és a kifinomult stílusát rejti. A népszerű Cuba Las Vegas EDT a mai férfi számára alkotott friss,  öntudatos Parfüm.

Az illat összetétele
A fejillat üde citrusok alkotta gyümölcsös illateszenciája minden férfi egyedülálló személyiségét sajátságosan kiemeli. A Las Vegas EDT az Eau de Toilette szívillatában mahagóni fával együtt megbújó szegfűszeg és fahéj melengető akkordjaitól válik lággyá. A vaníliával, vetiverrel és szokatlan olajfával társult cédrus és erős alapillatot alkot és emeli a Parfüm imaget

Hugo Boss – Bottled jellegű férfi parfüm

Viszonteladóknak, kereskedő partnereknek ajánlatok itt: www.sbparfumnagyker.hu

További információk

Tömeg 0,4 kg

Még nincsenek értékelések.

„Cuba VIP, Winner, Las Vegas 3x100ml EDP” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük