Cuba Victory Eau De Perfume 100ml

1 990 Ft

Cikkszám: SBP-18-000472

Cuba Victory Eau De Perfume 100ml

Keleties érzéki illat, Isteni szépség. Dacos, szexy királynő, vadabb, mint valaha.

254 készleten

Leírás

Cuba Victory Eau De Perfume 100ml

Egy tökéletes illat.  Klasszikus antik kódok egy leheletnyi ultramodern csábítással. Az egyszerű forma és a szimmetria testesítik meg az erejét. Az ívek és a precíz arányok adják az érzékiséget. A Cuba Victory változatában az ámbra adja meg az alaphangot és irányítja a designt. A ragyogó fémes csillogás az előkelőséget tükrözi, s ott az áhított babérkoszorú.  Egy illat pézsmás jegyekkel, tökéletes harmóniában az orientális vaníliával. A nőiesség határozott kinyilatkoztatása.

Keleties érzéki illat, Isteni szépség. Dacos, szexy királynő, vadabb, mint valaha. A Cuba Victory fejjegyében fehérbors és sós vanília, szívjegyében narancsvirág és cédrus, alapjegyében pedig grapefruit virág és fehér ámbra dominál.

További információk

Tömeg 0.222 kg
  1. diana.sandra

    Én ezt mikor megjelent vakon rendeltem meg…nem ilyen jellegű illatra számítottam. Egyszer szeretem, máskor nem. Számomra ez az illat nagyon megosztó tud lenni. Kell hozzá egy adott hangulat, hogy viselni tudjam.
    Mindenesetre sosem hagy nyugodni, ha elmegyek mellette a polcon, mindig meg kell illatolnom, és mindig rájövök, hogy de azért csak van benne valami…valami amit valaki vagy nagyon utál, vagy nagyon imád. Középút nincs. 😊

  2. Ujhelyi Nikolett

    Ez az kedvenc illatom a Cuba parfümtől
    Imádom a rózsaszin megjelenését megfizethető és jó illatú

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük