Admin

10 milliós lada kubában

10 milliós lada kubában! Ennyibe kerül egy Lada Kubában!

Kuba egy nagyon érdekes és sajátságos ország ezt mindannyian tudjuk. Történelme és elhelyezkedése igen izgalmas ha belegondolunk. Például a karibi térségben Ladát találni kicsit furcsa dolog de van Kis Polski és Moszkvics is. De az Orosz barátság igen hosszú ideig jelen volt a szigeten. Disszonáns látni az Orosz 40 éves autókat és a 65-70 éves amerikai hajókat, kabriókat. Persze mindkét kategóriában találhatóak lepukkant, gondozatlan kivitelűek és vannak négy keréken guruló csodák amik karbantartóikat, gondozóikat dicsérik.

Ebben a kisfilmben szereplő Lada igen szépen volt tartva 🙂 Vendéglátónk szerint ha felrakná a hirdetést akkor kb fél óra múlva hosszú sorban állnának a vásárlók és akár licitálás is kialakulna. És az is egy felfoghatatlan számunkra itthon, hogy 8 db ilyen autó, hogy lehet egy szép villa fedezete??? Magyarországon ugye az ingatlan most a sláger és ez számunkra igen meglepő. Persze azt is hozzá kell tennem a kubai autóparkhoz, hogy ennyi káros anyagot kb a 70-es években szívtunk be a Keleti és a Blaha között mint most! De a hangulat magáért beszél.

Végig sétálva keresztbe-kasul Havanna utcáit az éttermek, kávézók sokasága és a kiülős teraszok között nem mindennapi érzést ad. Mindenhonnan a salsa és a latin zenék szólnak az ütős, csörgős hangszerek dominanciájával és a virtuóz énekesekkel, zenészekkel. Ezeknek a zenekaroknak ki kell termelniük a bérüket amit 2-3 szám lejátszása után kis kalapozással és a sját CD ajánlásával próbálnak biztosítani. A zenekarok kb 5-7 főből állnak ami igen csak sok kalapozásra sarkal.

A hangulaton segítenek a környék lakói akik ezeken a helyeken az utcán táncolnak önfeledten és így még jobban becsalogatják az érdeklődőket! Igazán ahol zenekar van ott van fogyasztás és Élet azaz La Vida! A Cuba Parfüm is több helyen vendégeskedett ahonnan további érdekes anyagokkal gazdagítja nemsokára YouTube csatornáját és weboldalát – www.cubaparfum.hu Ha tetszett ez a kis szösszenet iratkozz fel Te is!

Várunk szeretettel a többi blog videóinkkal és az oldalunkon!

10 milliós lada kubában!

https://www.youtube.com/watch?v=ceWsS7PBLFE

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>