Gyakran Ismételt Kérdések!Admin

Gyakran Ismételt Kérdések!

Mikor érkezik a csomagom?

Az MPL futárszolgálat hétköznap munkaidőben fog jelentkezni, kb. 08:00 – 17:00 között. Amennyiben hétköznap adtad le a rendelését a csomag 2-3 munkanapon belül kell megérkezzen. A pénteken rendelt tételeket legközelebb hétfőn, a szombat illetve vasárnap rendelt árut legközelebb a rákövetkező hét kedden tudjuk legkorábban feladni.  A csomag érkezési idejét nem tudjuk befolyásolni!

Lehet -e boltban megvásárolni a termékeket?

A megrendelt termékek átvehetők díjmentesen a 1196 Bp. Nádasdy u 40. alatt található raktárunkban. Kérjük ez esetben is adja le a megrendelésést a webáruházban, és válassza a személyes átvételi lehetőséget.

Hogyan tudom átvenni a csomagomat?
Az MPL futárszolgálat a kézbesítés előtt a megrendelésnél megadott telefonszámon fog téged keresni, az átadás pontos rlszletei végett. Fontos tudnod, hogy a futár hívása, csak 5 csengetésig működik, amit ha elszalasztasz, hissza tudod hívni, és egyeztetsz vele. A futár 2 alkalommal fog téged hívni, ha nem ér el, és nem hívod vissza, akkor a csomagot visszhozzák a telephelyünkre.

Hogyan kell fizetnem?
Fizetni a futárnak vagy a postásnak kell átvételkor kézpénzzel, vagy bankkártyával is lehetséges.

Mennyibe kerül a kiszállítás?
A szállítási költség független a tartózkodási helyedtől. Magyarországon egységesen 1550 Ft, 7500 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget elengedjük.

Mi történik, ha a csomagot nem veszem át?
Abban az esetben, ha a csomag átvételét megtagadod, a továbbiakban kizárólag akkor vásárolhatsz az üzleteinkben, ha a megrendelésed előre kifizeted.

Kapok visszaigazolást a megrendelésről?
Igen, a rendelési folyamat végén a rendszer emailben visszaigazolást küld.

Tartalmazzák -e az Áfát az árak?
Igen az áraink bruttó árak.

Kapok -e számlát a csomagról?
Természetesen a számlát mindig a csomagban találja.

Mennyi a minimálisan rendelhető mennyiség?
Nincs meghatározva.

Viszonteladónak jelentkezem hol tudok nagy tételben rendelni?
Ezen az oldalon veheti fel a kapcsolatot ez esetben: sbparfumnagyker.hu