RólunkAdmin

RÓLUNK

A Cuba Parfümök 1997 óta kaphatóak Magyarországon!

Négy  Féri illattal – Gold – Blue – Red – Black és három női parfümmel – TigerZebraSnake – mutatkozott be a márka.

Elsőre 35ml-es 20db / kínálóban mint a menő kubai szivarok jelentek meg. Majd később elkezdődött a 100ml EDT / EDP gyártása is. Készült négy illatban 130ml-es Magnum változat a férfi alap Eau De Toilette-kből.  Egy remek After Shave is kapható a Gold illatában méghozzá nem öntős hanem pumpás változatban. Dezodorok is bővítik a választékot.

Remek karakteres illatok voltak ezek akkor is de ahogy múlt az idő jöttek az újdonságok és a díszdobozok, ajándékcsomagok.

A Cuba Gold 100ml EDT a mai napig a férfi illatok TOP két illata között van míg a női parfüm vonalon befutott  2010-ben a Cuba Heartbreaker 100ml EDP a szívtipró illat!

2013-ban a Douglas parfümériákban a havi TOP 10 kategóriában ez a két illat többször maga mögé utasította a nagy Design márkákat! Sokan kérdezik, hogy ez miként lehet hiszen egy olcsó kategóriájú parfümcsaládról beszélünk? A gyár a háttér a megoldás! Nagyon ritkán volt a több mint 20 év alatt áremelés! Ez más gyártóknál minimum évente fordul elő  de van aki több ízben is emeli a termékei árát.  A minőség! A parfüm olaj tartalomban nincs kompromisszum! Erre a legjobb igazolás a sok vélemény amit a felhasználók, visszatérő vásárlók írtak, írtatok. – Ajánlások – Vélemények

A Cuba Parfümök mint minden más nagy márka gyártója az utóbbi években több újdonsággal jöttek ki a piacra mindenki örömére. Kiemelkedő női parfümje a Cuba La Vida 100ml Eau De Parfüm „Az Élet” néven hamar népszerű lett hazánkban is és a környező országokban.  Nem sokkal később új sláger érkezett a Cuba Victory 100ml EDP! Csodálatos illatjegyei miatt ismét egy nagy sláger készült a Cuba Parfüm családba. Mivel a Három Legdögösebb Cuba női parfüm összeállt a HeartbreakerLa VidaVictory  személyében így ezeket egyben ajánljuk Nektek a shopjainkban

Ez a fejlesztés a férfi parfümök vonalán is folytatódott.  A Cuba GoldRoyalCopacabana 100ml Eau De Toilette elérhető a shopjainkban Extravagáns Férfiaknak – néven!

Magyarországon a 100ml-es kiszerelések a legnépszerűbbek.  Ausztriában pedig a 35 ml-s parfümök amik a BIPA hálózatban hét éve sikeresek. És a Cuba Parfüm tudja még fokozni a meglepetéseket és a remek árakat és minőséget! Az ajándék csomagok és díszdobozok minőségi, színvonalas ajándékok bárki részére! Ár érték aránya tényleg meglepő amilyen minőséget ad érte a Cuba Parfüm.

A MUST HAVE sorozat a díszdobozok királya, hat darabos meglepetésével! Az ajándék csomagokban hihetetlen választék és variáns található!

2018 Novemberétől a médiában is megjelenik a Cuba Parfüm!

Mivel 20 éve forgalomban van a parfüm család még sokan nem ismerik ezért mindenképp fontos, hogy felhívjuk a parfüm kedvelők figyelmét a jó minőségre és remek árakra! Természetesen a nagyobb illatszerboltokban, drogériákban, kaphatóak az illatok.

Több környező országot látunk el a Cuba Parfümökkel és a hazai kereskedőket is kiszolgáljuk az illatokkal. Várjuk azokat a Viszonteladókat  akik még nem próbálták ki a polcaikon a választékunkat.

A Kapcsolat gomb alatt könnyen elérhetnek minket és gyors tájékoztatást kaphatnak tőlünk.

Itt a www.cubaparfum.hu oldalunkon szeretnénk tájékoztatni Önöket a friss híreinkkel a termékeinkről, újdonságainkról. Promócióink, reklám spotjaink is elérhetőek lesznek.

Ha valakinek útba esik Budapesten 1196. Bp. Nádasdy u. 40. alatti bemutatótermünk, és mindenképpen szeretné kipróbálni saját bőrén a parfümjeinket azt szeretettel várjuk Hétfőtől Péntekig 08:00-tól 16:00-ig.

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>