Csomagküldő szolgáltatás

Categories:Business
Admin

Az interneten vásárolt termékek esetében felmerülhet Benned néhány kétely az áru elküldésével, szállításával, megérkezésével kapcsolatban.

„Mi történik, ha a szállítás során megsérül a csomag?” Tudd, hogy ebben az esetben nem kötelességed átvenni a terméket és az árát sem kell kifizetned! Válassz olyan helyet, ahol gondosan csomagolva küldik el részedre a megrendelt parfümöt!

„Vajon a beígért szállítási határidőn belül megkapom a vásárolt parfümömet?” Érdemes olyan webáruházat keresned, ahol külön leírják a szállítási információkat, benne a vállalt határidőkkel. Továbbá a rendelés után jékoztatnak az áru feladásáról, valamint Te magad is nyomon tudod követni a csomag útját.

„Én napközben nem vagyok otthon, nem tudom megoldani, hogy átvegyem a csomagot és a munkahelyemre sem kérhetem…” Keress olyan webáruházat, ahol nem csak saját címedre, hanem egyéb átvételi helyekre is tudod kérni a parfümödet, ahol jóval munkaidőn túl is van lehetőség az átvételre, akár hétvégén is!

„Az én településemre nem is biztos, hogy szállítanak…” Ha olyan helyen vásárolsz, ahol saját futárral dolgoznak, akkor ez előfordulhat. Válassz olyan helyet, ahol több szállítási megoldást kínálnak, így biztosan Hozzád is eljut a vásárolt termék.

Webáruházunk csapata gondosan, légbuborékos, nehezen szakadó csomagolásban adja fel parfümödet. Oldalunkon a szállítási információk menüpontban közölt határidők betartása érdekében mindent megteszünk, hogy mielőbb kezedbe vehesd új parfümödet!

A csomagküldés az ország egész területén!
A DPD futárszolgálat biztosítja nekünk és Neked, hogy a küldemény a beígért határidőre eljusson hozzád!

szallitasi-informaciok

Ha nem vagy otthon, vagy nincs aki átvenné a küldeményt, nem kell aggódnod, a futár a kézbesítés napján telefonon fog hívni téged, és megbeszélheted vele,  hogy neked mikor és hol alkalmas az átvétel.

Ezért fontos, hogy a megrendelésnél a pontos telefonszámodat add meg!

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>