Heti JátékAdmin

Heti Játék

Új játékot indítunk! Mostantól nem elég csak lájkolni és megosztani a dolgokat, hanem nektek magatoknak kell kreálni azt a tartalmat, amit majd meg lehet osztani, és lájkolni.

Indítsd el a zenés videót, amíg olvasod az információkat!

A új játék 2 részből áll, lássuk sorban.

Az első részben, neked kell majd egy rövid videót készíteni, amiben elmondod 1-2 mondatban, hogy Te miért szereted a Cuba Parfümöt. És mert nincs még mindenkinek ilyen illata, ezért bevesszük a játékba a Star Nature, és a New Brand parfümöket is. Persze sokan vannak akik még ezeket nem ismerik, de csak eleinte. Ha nincs ezen illatok egyike sem, akkor csináld meg parfüm nélkül, és ha ügyes vagy, akkor a következő filmet már nem kell üres kézzel elkészítened
Az elkészült rövid videót ezután feltöltöd a saját youtube oldaladra, majd ennek a linkjét kell elküldeni nekünk.

Íme a hivatalos mintavideó:

A film elkészítéséhez használd a fantáziádat, legyél kreatív, magad választhatod meg a helyszínt, a környezetet, a szereplőket, a ruhákat, és szinte bármit, lehetsz vicces, vagy akár drámai, de a lényeget szem előtt kell tartanod: Nem lehet a film sötét, vagy túl világos, nem lehet homályos, kapkodós-rángatott, viszont legyen jó minőségű, hogy minél több lájkot kapj majd rá. 

A második részben ez a videó fel fog kerülni a Facebook oldalunkra is, amit innentől kezdve lehet osztogatni és lájkolni.
Az a videó, amelyik adott idő alatt a legtöbb lájkot kapja, meglepetés ajándékot fog kapni, továbbá ezt a videót megosztók és lájkolók között szintén ajándékot fogunk sorsolni.

Egy picit emeljük a tétet, hogy növeljük a lelkesedést is, ezért aki egy sikeres videót készít, ami a sok lájkot begyűjti, az nem csak 1 parfümöt, hanem egy egyedileg összeválogatott csomagot. Az első ajándékcsomagot megnézheted itt!

A lájkolók és megosztók között továbbra is csak 1 illat lesz a díj, ezzel is ösztönözni akarjuk a kreatívakat, hogy egy jó videót csináljanak.

Van elég időd a felkészülésre, nem kell kapkodni, tervezz és valósítsd meg. Az első kör eredményhirdetése november 30.-án lesz. Megfelelő számú pályamű és érdeklődéstől függően a játékot a jövő évtől kezdődően, szeretnénk akár heti rendszerességgel is megismételni. Lesz mindenkinek alkalma, hogy ne csak jó, hanem a legjobb legyen.

Ezeken túlmenően, ha a beküldött videók közt akad olyan ami valóban jó, – technikai, minőségi és dramaturgiai szempontból egyaránt, – azok szerzőjével, a későbbiekben lehetőséget látunk egy hosszabb távú kapcsolatra is, ami a videó és fotó reklámanyagok készítéséről fog szólni.

Ennek keretén belül Elindítjuk a “Legyél Te is Cuba arc” projektet, amire lehet önként is jelentkezni a megfelelő anyagok átadásával.

2 Comments

 1. Admin
  Admin
  2013-11-25 at 22:38

  Szeretnétek, egy kis akciót, ami mindenkinek örömet okoz?
  Akkor rajta: Várom az ötleteket.
  Illatos napot kívánok Nektek.
  Cuba Admin

 2. Póczos Andor
  2013-11-27 at 06:22

  😆 PARÁDÉÉÉ!
  NAGYKER ÁR!!! 😉