Admin

Néhány jó tanács parfüm rendeléshez

NEM KAPTAM MEG A TERMÉKET TÖBB NAPJA?

Néhány jó tanács parfüm rendeléshez. Nagyon fontos!!! A rendelésed folyamatánál a Pénztárban RENDELÉS JEGYZETEK rovatba adj meg minden információt, hogy METTŐL – MEDDIG tudod átvenni a rendelésedet, hogy A SZOMSZÉDNÁL A PÉNZ a rendelésedre, hogy a MUNKAHELYEMRE kérem a csomagot ahol 8-16h-ig tartózkodom…stb.

Minél több infót közölsz benne annál nagyobb a DPD futár esélye, hogy gyorsan eljuttathassa Hozzád rendelésedet!

ELLENŐRIZD AZ ADATAIDAT, MIELŐTT „LEÜTÖD” A RENDELÉST

MIRE SZÁMÍTS HA A ParfümNeked.hu? WEBSHOPBAN VÁSÁROLSZ?

✓ A saját import Női Parfüm és Férfi Parfüm választékunkat elérheted!

 Gyors szállítás akár másnapra is! ( lásd SZÁLLÍTÁS – INGYENES  – SZEMÉLYES ÁTVÉTEL alatt )

 INGYEN szállítási díj 5000 Ft feletti megrendelésedre!

 INGYENES ÁTVÉTEL bemutató termünkben! Itt segítünk a választásban ha bizonytalan vagy.

 Illat tanácsadás chaten, emailen, telefonon!

Olcsó parfüm remek ár-érték aránnyal! A termékek magas parfüm olajat tartalmazó illatokat fog rejteni olcsó áron!

 VÉLEMÉNYEK fül alatt megnézheted regisztrált és Törzsvásárlóink, Visszatérő ügyfeleink tapasztalatait!

Néhány jó tanács parfüm használathoz

Jó hír, hogy frissek a termékeink! Ezen azt értjük, hogy folyamatosan elfogyó készleteket rendelünk újra úgy, hogy NINCS LEJÁRT ILLATUNK! Mivel a dobozokon ott a 36 hónap azaz a szavatosságát 3 évig megőrzi a FELBONTÁS UTÁN!

PARFÜM TÁROLÁSA

Jó tanács a parfümök tárolására. Soha ne tedd olyan helyre ahol napsütés éri az üvegedet mert a Nap kiszívja a színét és az illatot is „összetörheti”. A másik ellensége az illatoknak nem csak a fény hanem a meleg is! Radiátorra vagy annak közelébe ne tedd!

AJÁNDÉK PARFÜM

Nagyon rizikós valakinek „vakra”  ajándékot vásárolni. Mielőtt ezt megteszed és közeli Barát Rokon az illető próbálj tapogatózni, hogy milyen illatokat nyitott meg a gépén vagy a Pláza Parfümériájában melyik illat előtt „esett össze”. Akkor már képben vagy és mi tudunk Neked ezekkel az infóiddal segíteni a választásban!

PARFÜMÖK NŐKNEK

https://cubaparfum.hu/termekkategoria/noi-parfumok/

Oldalunkon külön link alatt találhatod meg Női Parfümjeinket (ez legyen linkelve).  Itt folyamatosan bővülő választékban találsz illatokat amiknél a leírás alapján próbálunk segíteni a választásban vagy használd bármelyik elérhetőségünket – chat – email- telefon.

PARFÜMÖK FÉRFIAKNAK

https://cubaparfum.hu/termekkategoria/ferfi-parfumok/

A Férfiak könnyebben választanak parfümöt maguknak mint Kedvesüknek,  Szerettüknek. Ebben próbálunk segíteni ha maguknak válogatnak vagy a NŐI PARFÜM fül alatt a Hölgy ismerősüknek.

Itt több oldalon keresztül lehet válogatni a különböző karakterek között. Ha segítségre van szükség akkor jövünk és segítünk chaten, emailen, telefonon!

Viszonteladóknak, kereskedő partnereknek ajánlatok itt: www.sbparfumnagyker.hu

Vélemény, hozzászólás?

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>