Cuba V.I.P. Men Eau De Toilette 100ml

2 490 Ft

Cuba V.I.P. Men Eau De Toilette 100ml

A Cuba V.I.P. Men parfüm megalkotását a nagyvárosi elit éjszakai partijai ihlették.

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Cuba V.I.P. Men Eau De Toilette 100ml

Cuba V.I.P. Men illatakkordjai a zöld citrom és golgotavirág citrusos-gyümölcsös jegyeivel bontakoznak ki, melyeket a bors és a kellemesen csípős gyömbér fűszeres színezete árnyal. Egyedülálló különlegesség a kaviár finom aromája, mely újdonságként csillan fel a fejillatban. Az energikus menta és fűszer elemek fokozatosan veszik át a szót, amit a frissen töltött gin és vodka kellemesen független illata tesz teljessé. A fináléban mindez az ámbra és a bőr állatias, erotikával teli elemeivel egészül ki, amit a fa fenséges hangulata csak tovább árnyal.

A Cuba V.I.P. Men parfüm megalkotását a nagyvárosi elit éjszakai partijai ihlették. Azok stílusát és életfelfogását, függetlenségét, szabadságát és egyfajta ellenállhatatlanság érzését tükrözi. Minden férfit olyan egyéniséggel ruház fel, mely kiemelkedik a tömegből. Azok a férfiak értékelik igazán, akik szeretik az állatias, hamisítatlan illatokat, és ott érzik jól magukat, ahol élnek.

A Cuba Parfüm VIP 100ml Férfi Parfüm megalkotását a nagyvárosi elit éjszakai partijai ihlették. Viselőjének szabadságát és egyfajta ellenállhatatlanság érzését tükrözi. Minden férfit olyan egyéniséggel ruház fel, mely kiemelkedik a tömegből. Azoknak a férfiaknak ajánlott igazán, akik szeretik a hamisítatlan illatokat.
A Cuba Parfüm VIP illatakkordjai a zöld citrom és golgotavirág citrusos-gyümölcsös jegyeivel bontakoznak ki, melyeket a bors és a kellemesen csípős gyömbér fűszeres színezete árnyal. Egyedülálló különlegesség a kaviár finom aromája, mely újdonságként jelenik meg a fejillatban. Az karibi menta és fűszer elemek fokozatosan veszik át a szót, amit a frissen töltött gin és vodka kellemes illata tesz teljessé. Az illat végén mindez az ámbra és a bőr állatias, erotikával teli alkotóival egészül ki, amit a fa egyedi hangulata tovább árnyal.

Cuba Parfüm VIP 100ml EDT Férfi Parfüm
Magas parfüm tartalma miatt méltó a nagy márkák társaságára de az ára egy nullával kevesebb! Romantikus – Friss férfi illat
A Cuba VIP EDT ugyanolyan tökéletesen illik a forró nagyvárosi napokhoz, mint a nyár emlékeinek téli felidézéséhez.
Magas parfüm tartalommal rendelkező elegáns, édes, Férfi parfüm

Az illat összetétele

Alap – borostyán, bőr, fa
Fej – bors, gyömbér, kaviár, limett, maracuja
Szív – fűszer, gin, menta, vodka
Az illat fajtája – friss, orientális

Az illat története
Ezt az egyedülálló Férfi parfümöt 2018-ben dobta piacra a Cuba Parfüm.
Kiderült az első bemutatkozás után, hogy valami különlegesség készült!
A Férfiak akik a magabiztosságot szeretik egyből felismerték ebben a friss, elegáns Eau De Toilette –ben a lehengerlő stílust!

Carolina Herrera 212 VIP Men férfi parfüm jellegű illat

Viszonteladóknak, kereskedő partnereknek ajánlatok itt: www.sbparfumnagyker.hu

További információk

Tömeg 0,4 kg

Még nincsenek értékelések.

„Cuba V.I.P. Men Eau De Toilette 100ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük