Elegáns – Virágos Női Parfüm csomag

8 960 Ft

Elegàns – Viràgos Női Parfüm csomag

Cuba Tattoo, US Prestige Black, New Brand Dangerous, New Brand de Nuit,

Hozzáadom a Kedvencekhez
Hozzáadom a Kedvencekhez

Leírás

Elegáns – Virágos Női Parfüm csomag

Az Elegáns – Virágos Női Parfüm csomag azoknak a Hölgyeknek akik szeretik az üde de egyben elegáns Parfümöket!
Egy olyan illat válogatást ajánlunk Neked, amiben harmonikusan illenek egymáshoz a parfümök úgy a színeikben mint illatukban! Ebben a parfüm összeállításban megtalálod az Édes – Virágos – Elegáns illatok kavalkádját és hangulatodnak és az alkalomnak megfelelően használhatod őket. 350ml Eau De Parfüm varázslat amivel elkápráztathatod környezetedet! Nézzük az illatokat .

Cuba Tattoo 100ml EDP

A Cuba Parfüm Tattoo 100ml EDP Női Parfüm különleges, misztikus mint maguk a tetoválások. Egy érzéki fúziót képzeljünk el a heves szenvedélyű Cuba Parfüm és a szimbolikus erejű Tattoo között.  Eau De Parfüm minősége és a modern design méltán emeli a Női Parfüm kategóriánk élére.

Ez a sokoldalú szívében értékes lila üveg egy rejtélyes és erős fegyver a csábításhoz, a hatalom létrehozásához ,megszállottság és a függőség a szeretni akaráshoz a bőrről a szívbe. Tetováltak kimondottan kedvelik a design miatt és persze az illat ami fogva tart! Fürdőszobád dísze lehet mert igen tetszetős az üveg. Magas parfüm tartalommal rendelkező elegáns  női parfüm.

A felfújás után a körte és a fekete ribizli adja ki gyümölcsös varázsát. A leszáradást követően varázslatos virágos  illatjegyek remekül hangsúlyozzák a nőiességét. A szívillatban a bazsarózsa megbolondítja az egész kompozíciót és varázslatossá teszi   Az alapillat fás bódulattal van tele. Megtalálható benne a málna és a borostyán, melyeket a pamut virága tesz teljessé.

US Prestige Black 50ml EDP

U.S. Prestige Black 50ml Női EDP Női EDP Parfüm a sorozat kiemelkedő tagja, mely 2018-ban került a Magyar parfüm kedvelők figyelmének központjába.  Ez az Eau de Parfum különleges és intezív illatjegyekkel rendelkezik.

U.S. Prestige Black 50ml Női EDP

illat viselője igazi fancy, közösségfüggő, tele van életenergiával, és szeret szórakozni. A jelenben él, és mindig keresi a váratlan sztorikat, lehetőségeket. Illatjegyei között a zöld gyümölcsös fejjegyek, a körte, a virágszirmok, és a pézsmás kávé keveréke adja az új illat különlegességét, ami elkápráztatja érzékszerveit.  A körte akkord egyediségével az első kávés-gyümölcsös illatkategória a US PRESTIGE -től. Pezsgő és fénnyel teli minőségi illat.

New Brand Parfüm de Nuit 100ml

New Brand Parfüm de  Nuit  luxus női parfüm olyan, mint egy végtelen lírai történet az éjszakai égen. Az ölelkező szerelmes pár érzéki éjszakája ihlette. Tapasztalja meg a tökéletes szerelem illatát a New Brand Parfüm de Nuit  női parfümmel!

Először felfrissítik a legédesebb körték zamatos jegyei, amelyek fokozatosan egyesülnek a csábító mandarinnal és frissítő bergamottal. A NEW BRAND DE  Nuit szívillatában rózsa és orchidea virágos jegyeivel ölelt édes eper és golgotavirág aroma bontakozik ki. Az egzotikus pacsuli művészien párosul a varázslatos licsi illatával. Az elragadó papirusz szokatlan titokzatosságot visz bele. Végül az édes praliné, vanília és karamell veszik át a parfüm gourmand jellege feletti uralmat.

New Brand Parfüm de Nuit 100ml női Parfüm  luxus női Eau De Parfüm olyan, mint egy soha véget nem érő történet. Egy fülledt, érzéki éjszakája ihlette az illatot. Érezze át a tökéletes szerelem illatát a Parfüm de Nuit női parfümmel!

New Brand Dangerous 100ml EDP

New Brand Dangerous 100ml női Parfüm a család új kompozíciója. Ez egy olyan különleges Eau De Parfüm azaz láthatatlan ruha, tökéletes modern illattal, amely Önnek egy különleges karaktert kölcsönöz, és támogatja abban, hogy kiemelkedjen a szürke emberek közül. Elegancia és különlegesség! Legyen egyéniség ezzel az egyéni női parfümmel.

Már a parfüm színvilága magával ragadja a gondolatokat és egy titokzatos világba repíti azt aki magára permetezi ezt az EDP-t. A virágok illatának játéka a kétféle rózsa harmóniája elindítja fantáziáját amit a keserű narancs sajátságos illata koronáz meg. A leszáradás után egy sajátságos lágyság jelenik meg. A vanília akkordjai kibontakoznak bőrén és összeáll a New Brand Dangerous női parfüm végső orientális illatvilága. Viselje bátran mert egy igazi egyéniséget hordozhat a bőrén.

Viszonteladóknak, kereskedő partnereknek ajánlatok itt: www.sbparfumnagyker.hu

Még nincsenek értékelések.

„Elegáns – Virágos Női Parfüm csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük